Mitt Torpet/Farmen

Mine dager på Torpet & Farmen 2022

Se bildeserie under

TORPET:

Mitt opphold på Torpet og Farmen har vært helt fantastisk, og 6 uker jeg aldri kommer til å glemme. Det ble nesten 4 uker på Torpet hvor jeg og Vilde var med hele tiden. Vilde var veldig viktig for meg under hele oppholdet, vi stod sammen og skulle kjempe for hverandre for å komme sammen inn på Farmen. Vilde, Benjamin, Hashar og meg kom til finalen på Torpet, her skulle vi konkurrere i "kniven". Den som først slapp kniven fikk ikke være med inn på Farmen, det var Vilde som først slapp kniven og fikk dermed ikke være med inn på Farmen. Dette ble det tyngste øyeblikket for meg under hele oppholdet, å se Vilde forlate Torpet var et tungt øyeblikk. Hun hadde fortjent å være med inn på Farmen.


FARMEN:

Hashar, Benjamin og jeg kom inn på Farmen i en staselig Chevrolet, det var et spennende øyeblikk da vi steg ut av bilen, vi visste at vi som utfordrere ikke var velkommen inn på Farmen. Mottakelsen var allikevel god, men vi fikk klar beskjed om at vi skulle ut igjen så fort som fy. Vi skulle være i 3 dager før vi skulle i konkurranse, de inne på Farmen skulle velge en person som skulle bli fullverdig deltaker, og de to andre skulle ut i kamp. Nå fant ikke Hashar sin plass på Farmen igjen og valgte å trekke seg, da ble jeg og Benjamin fullverdige deltakere på Farmen. Du kan se alle episodene på TV 2 Play hvis du ønsker det.


TIL DERE BEDREVITERE PÅ SOSIALE MEDIER :-)

På Farmen kommer filmteamene før du står opp og er der til etter du har lagt deg, det er bare bittelitt av det som blir filmet som blir sendt. Det er mye som jeg skulle ønsket ble sendt, men det har vi ingen styring med. Det er mye som kan oppfattes som helt noe annet enn det som er virkelig, så det føles ofte helt feil det som kommer frem på sosiale medier. jeg synes det burde vises større repekt for de folka som faktisk er inne i denne boblen, prøv selv ;-) Jeg kan nevne et eksempel da Lasse valgte sekken, mange kommentarer gikk på at jeg burde trukket meg i forkant pga skade, hadde jeg gort det hadde jeg blitt strøket fra all videre deltakelse, hadde da heller ikke fått vært med på finalefesten. Så en annen ting var at jeg sa jeg skulle gå i kamp uansett med Lasse, men det hadde regnet før tvekampen og det var veldig glatt på dekket, det gjorde at jeg ikke turte gå i kamp med den skaden jeg hadde. Det kunne vært uforsvalig selv uten skade. Jeg fortalte Lasse at det han gjorde med å velge sekken var et riktig valg, og at han var en verdig vinner. Jeg og Lasse er gode venner, han som de er andre er flotte mennesker. Ellers vil jeg si at ryggskaden på Torpet gjorde at jeg måtte gjøre andre arbeidsoppgaver i et par dager, og kneskaden fikk jeg da ukesoppdragene var lagt ned på Farmen, så store konsekvenser fikk det ikke. Til alle dere som syter og klager, skjeller ut deltakerne, finn en annen kanal å se på så slipper dere all frustrasjon dere utsetter dere for.


TIL SLUTT VIL JEG TAKKE TV2 OG STRIX FOR AT JEG FIKK OPPLEVE DETTE EVENTYRET, SAMTIDIG TAKKE ALLE DERE FANTASTISKE DELTAKERE FOR AT JEG FIKK BLI KJENT MED DERE.

TAKK OGSÅ FOR ALLE POSITIVE TILBAKEMELDINGENE JEG HAR FÅTT

Hilsen Farmen Tore


FOTOGRAF: ANTON SOGGIU FOR TV2

Trykk på bilde for stor størrelse

Dobbelklikk her for å legge til din egen tekst.